سخنرانی آشنایی با چرایی نگارش دن کیشوت برگزار شد.

۱۵ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۹ کد : ۶۴۳۱ اخبار
مرکز تحقیقات زبان شناسی کاربردی دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۰ میزبان سخنرانی با موضوع "آشنایی با چرایی نگارش دن کیشوت" بود.

در این سخنرانی آنلاین که با حضور خانم دکتر نجمه شبیری دانشیار زبان و ادبیات اسپانیایی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، دکتر ساداتی مدیر گروه پژوهشی ادبیات جهان مرکز تحقیقات، ضمن خوش آمد گویی و معرفی دکتر شبیری به حاضران، گفت دن کیشوت مهمترین و تاثیر گذارترین رمان جهان غرب است، زیرا باعث تولید آثار ادبی دیگری نظیر رمان "مادام بوواری" اثر گوستاو فلوبر، رمان "لرد جیم" نوشته جوزف کنراد، رمان "گتسبی بزرگ" اثر اسکات فیتز جرالد و بسیاری دیگر شد که همگی این ها تحت تاثیر شاهکار سروانتس به رشته تحریر در آمدند.

پس از آن دکتر شبیری، با بررسی زندگی سخت و دشوار سروانتس، تاثیرات حوادث زندگی نویسنده بر نگارش رمان دن کیشوت را برشمردند. وی در ادامه به بررسی مفهوم جنون و خرد و مرز باریک میان آن ها پرداختتند.

در پایان جلسه نیز حاضران با طرح پرسش های خود به بحث در مورد این اثر پرداختند و دکتر شبیری سوالات علاقمندان را پاسخ دادند.