چهارمین جلسه شورای مدیران گروه های پژوهشی برگزار شد.

۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۲۰:۳۷ کد : ۶۴۲۹ اطلاعیه
جلسه فوق در روز شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۵/۱۶ در سرویس جلسات آنلاین دانشگاه هوشمند (دانان) با حضور اعضای محترم مرکز تحقیقات زبان شناسی کاربردی رودهن تشکیل گردید.

ابتدا دکتر محمدی رئیس مرکز تحقیقات زبان شناسی کاربردی، ضمن خوش آمد گویی به مدیران گروه های پژوهشی آموزش زبان، مطالعات ترجمه و روان شناسی زبان، به ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده در این حوزه ها از جمله رویداد مدرسه تابستانه زبان پرداختند. سپس در مورد مشارکت مدیران گروه های پژوهشی در برگزاری وبینارها و کارگاه های آموزشی، تولید محتوا در شبکه های مجازی، ارائه فعالیت های پژوهشی (طرح های پژوهشی، مقالات و کتاب ها) و رایزنی با انجمن ها و افرادی که صاحب مجله و دارای پایه های بالا در حوزه های مختلف هستند به بحث و تبادل نظر پرداختند.

پس از آن دکتر علیزاده مدیر گروه پژوهشی زبان و ادبیات فارسی، گزارشی از فعالیت های در حال انجام از جمله (تفاهم نامه گروه ادبیات فارسی با مرکز تحقیقات عرفانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، رایزنی با انجمن مفاخر، انجمن ترویج ادبیات فارسی و انجمن نقد ادبی) را ارائه دادند.

همچنین دکتر ساداتی مدیر گروه پژوهشی ادبیات جهان، گزارشی از فعالیت های این گروه را از جمله ترجمه کتاب با افیلیشن مرکز تحقیقات زبان شناسی کاربردی ارائه دادند.

در پایان نیز مدیران گروه های پژوهشی مرکز، گزارشی از برنامه های آتی خود را ارائه دادند.