برگزاری اولین جلسه شورای هماهنگی مرکز تحقیقات زبان شناسی کاربردی

۰۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۰ کد : ۶۳۲۲ اطلاعیه
جلسه فوق در روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۹ در سرویس جلسات آنلاین دانان با حضور اعضای محترم شورای هماهنگی مرکز تحقیقات زبان شناسی کاربردی تشکیل گردید.

این جلسه با حضور دکتر میرهاشمی معاون محترم پژوهش و فناوری، دکتر محمدی رئیس مرکز تحقیقات زبان شناسی کاربردی و مدیران گروه های پژوهشی برگزار شد.

ابتدا دکتر محمدی ضمن خوش آمد گویی به حضار و ارائه گزارشی از درخواست تصویب مرکز و فعالیت های انجام شده تاکنون، اذعان داشتند: طبق شیوه نامه پژوهشی یکی از بخش های زیر مجموعه مراکز تحقیقاتی، شورای هماهنگی است که مستقل از رئیس شورا (رئیس واحد) نایب رئیس شورا (معاون پژوهش و فناوری واحد) دبیر شورا (رئیس مرکز تحقیقات زبان شناسی کاربردی) مدیران گروه های پژوهشی و تعدادی از اعضای هیات علمی است. کار شورای هماهنگی تصویب طرح ها و برنامه های کلان با حضور مسئولان بالا دست (رئیس شورا و نایب رئیس شورا) است. از دیگر اهداف آن، برگزاری منظم جلسات ماهیانه با حضور اعضای شورای هماهنگی و برگزاری منظم رویدادها در گروه های پژوهشی است. در ادامه دکتر محمدی در مورد اهمیت عضویت اعضای هیات علمی مرکز، اعم از قرارداد پژوهشی بین فرد و واحد، همکاری های مختلف اعضا در بخش های پژوهشی برون دانشگاهی و..... به بحث و تبادل نظر پرداختند.

سپس دکتر میرهاشمی ضمن تشکر ویژه از زحمات رئیس مرکز در طول تصویب آن تاکنون بدون حمایت در قالب انگیزه های بیرونی، پیرو دستور العمل سازمان برای فعال ماندن آکادمیک مرکز، خواستار تشکیل جلسات ماهیانه جهت پیشنهادات، انتقادات، تصمیم گیری، برنامه ریزی و تدوین استراتژیکی مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده ها شدند.

در پایان نیز مدیران گروه های پژوهشی، ضمن تشکر از زحمات دکتر میرهاشمی به عنوان پشتیبان مسائل پژوهشی و تشکر از تلاش های بی نظیر دکتر محمدی از فعالیت های انجام شده در مرکز، خواستار تعامل زیر گروه های مرکز با واحدهای دانشگاهی (با مراجعه به مدیر گروه مربوطه با هماهنگی با رئیس مرکز) برای برگزاری رویدادها و کارگاه ها شدند. و همچنین پیشنهاد تشکیل نشریه در مرکز در کنار دیگر کارهای پژوهشی داده شد که بی شک نقش مهمی در گسترده شدن مرکز خواهند داشت.