سومین جلسه شورای مدیران گروه های پژوهشی مرکز تحقیقات زبان شناسی کاربردی

۲۳ تیر ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۸ کد : ۶۳۰۰ اطلاعیه
جلسه فوق در روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۰ در سرویس جلسات آنلاین دانشگاه هوشمند (دانان) با حضور اعضای محترم مرکز تحقیقات زبان شناسی کاربردی رودهن تشکیل گردید.

این جلسه با حضور رئیس مرکز دکتر مجتبی محمدی و مدیران گروه های پژوهشی دکتر علیزاده و دکتر ساداتی برگزار شد. ابتدا دکتر محمدی در مورد عضویت اعضای هیات علمی واحدهای دانشگاهی در مرکز تحقیقات زبان شناسی کاربردی واحد رودهن به بحث و تبادل نظر پرداختند. سپس گزارشی از فعالیت های آتی مرکز در گروه های آموزش زبان و روان شناسی زبان را ارائه دادند. در ادامه دکتر محمدی از مدیران مرکز خواستار تشکیل تیم سازی در گروه های پژوهشی، ثبت قرار داد اشتراکی با انجمن های واحد های دانشگاهی و اطلاع رسانی برنامه تابستانه مرکز شدند.

همچنین دکتر ساداتی مدیر گروه پژوهشی ادبیات جهان، گزارشی از ترجمه نمایش نامه ها و برگزاری وبینارها و دوره های این گروه را ارائه دادند. دکتر علیزاده مدیر گروه پژوهشی زبان و ادبیات فارسی نیز گزارشی از برگزاری رویدادها بر اساس تقویم مناسبت ها را ارائه دادند.