اولین وبینار آموزشی گروه ادبیات جهان برگزار شد.

اولین وبینار آموزشی رویکرد بینامتنی درمطالعات ادبیات جهان در روز یکشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ در مرکز تحقیقات زبان شناسی کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن برگزار شد.
۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۶:۵۵ کد : ۶۱۱۱ اخبار

این وبینار با حضور دکتر امیر علی نجومیان دانشیار دانشگاه شهید بهشتی، دکتر مجتبی محمدی رئیس مرکز تحقیقات زبان شناسی کاربردی واحد، دکتر سید شهاب الدین ساداتی مدیر گروه ادبیات جهان مرکز تحقیقات زبان شناسی کاربردی واحد و جمعی از علاقمندان به ادبیات جهان برگزار گردید.

ابتدا دکتر ساداتی ضمن خوش آمد گویی به دکتر نجومیان و شرکت کنندگان، به اهمیت مطالعه ادبیات جهان و اهداف آن پرداختند.

پس از آن دکتر نجومیان، به عنوان سخنران این وبینار، ضمن تشکر از برگزارکنندگان ، به ۸ حوزه مطالعاتی در ادبیات جهان اشاره کردند. (مطالعه بینامتنی – مطالعه تراملی – مطالعه بینارشته ای و بینارسانه ای – مطالعه جریان و گردش ادبیات جهان – مطالعه علوم انسانی دیجیتال – مطالعه ادبیات جهان به مثابه نظام اقتصادی سرمایه و قدرت – مطالعه هم سنجی) و در سخن آخر ادبیات را در جهان تراملی امروز پیشاپیش جهانی دانستند.

سپس دکتر ساداتی به مطالعه ادبیات جهان در گذر زمان پرداختند. در پایان، این سخنرانی با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان و استادان به پایان رسید.