آسیب شناسی مهارت نگارش انگلیسی در کارگاهی با عنوان چگونه در رایتینگ آیلتس نمره ۷ یا بالاتر بگیریم؟

۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۱:۴۹ کد : ۶۰۵۱ اخبار

مرکز تحقیقات زبان شناسی کاربردی میزبان کارگاهی با عنوان "چگونه در رایتینگ آیلتس نمره۷ یا بالاتر بگیریم؟" بود. در این کارگاه آنلاین که روز دوشنبه ۱۸ اسفند ماه با حضور دکتر جابر کمالی مدرس دانشگاه و از کارشناسان خبره حوزه نگارش در آزمون آیلتس، برگزار شد جمع کثیری از علاقمندان حضور داشتند. در طی این کارگاه دکتر کمالی به آسیب شناسی مشکلات موجود در فرایند نگارش در آزمون های بین المللی نظیر آیلتس در قالب ۴ دسته براساس روبریک آزمون پرداخت. در ادامه هر کدام از این موضوعات با مثال های واقعی از پاسخ شرکت کنندگان در آزمون اصلی همراه بودند. در پایان این کارگاه برای هرکدام از این مشکلات ارائه شده راهکارها و مثال های ملموسی ارائه شد تا با توانمند سازی شرکت کنندگان، به آنها در بهبود فرایند نگارش کمک کند.